Skip to content

“Raadio ja Sport”

13. veebruaril tähistati rahvusvahelist raadiopäeva, kus 2018. aasta teemaks oli “Raadio ja sport”. Mitmekesisus spordialade kajastamisel, sport ja sooline võrdõiguslikkus, rahuharidus läbi spordi ja kehalise tegevuse - need olid mõned teemad, mille üle sellel aastal arutleda. 6. klassi tüdrukud vaatasid kehalise kasvatuse tunnis videoloengut teemal “Meedia ja sport”, kus said teada, kuidas raadio ja üldisemalt meedia spordis toimib. Vastus saadi küsimusele, kuidas meedia sportlast mõjutab ning kuidas sportlane mõjutab meediat? Kõigil huvilistel on videoloengut võimalik vaadata SIIT!

Et päev ei oleks ainult teoreetiline, toimus koolis 4. - 6. klassidele mõeldud jalgpallivõistlus, mida korraldas loovtöö raames 8. klassi õpilane Rita Kirnossenko. Kõik klassid mängisid omavahel 2x8 minutit ning võitjaks tuli 6. klass, kes alistas tulemusega 2 - 1 nii 4. kui ka 5. klassi. Teise koha saavutas 5. klass, kes omavahelises kohtumises oli 2 - 1 parem 4. klassist.

6. klass mängis koosseisus: Stanislav Remets, Mari Kivitalu, Cärolyn Kalda, Ardi Lebedev, Ardi Madi, Markus Kiisel, Danil Kersontsev, Albert Laasmaa. 5. klassi koosseisu kuulusid: Marta-Miina Noormägi, Egle Katsan, Karmen Kuusik, Kertu Leben, Adelina Augjärv, Sandra Gužova, Robin Kuusmaa, Geterli Samoilov, Hugo-Eduard Teras ja Anton Pašenkov. 4. klassis mängisid Kristjan Punder, Kristin Vagula, Uku Suursild, Venriko Vulf, Kevin Soieva, Laura Luptova ja Kermo Kochk.

Tekst: Kristjan Kallavus
Fotod: Sigrit Piiber

DSCN0080[1]