Skip to content

Vabariiklik etluskonkurss Põlvas

Maakondliku etluskonkursi võitjad Ida Vares (5.kl), Helena Stepanova (9.kl), Tessa Toomsalu (12.kl) esindasid 9.veebruaril Põlva Gümnaasiumis toimunud vabariiklikul etluskonkursil maakonda ja meie kooli.
Konkursipäev oli pikk ning väsitav, aga hariv ja kogemusterikas. Vabariiklikule üritusele kohaselt oli esinejate tase väga kõrge. Meie etlejad astusid esimest korda üles nii suure publiku ees nii kõrges konkurentsis. Nad tulid sellega väga hästi toime ja olid igati tublid. Pingetaluvuse proovilepanek, esinemisvõimalus ning teiste etlejate kuulamine andsid väärtusliku arendava kogemuse.
Üritus toimus äsja valminud modernes Eesti esimeses liginullenergia koolimajas. Kõigile külalistele tehti majas tutvustav ringkäik. „Siin õpiks küll,” tõdesid teiste seas ka meie etlejad, kes esimest korda nii uut ja omalaadset koolimaja nägid. Kogemus seegi.
Pildil istuvad tüdrukud esimeselt korruselt teisele viival puidust trepil, millel pole vaid korruseid ühendav funktsioon, seal saab ka puhata ja patjadel mõnuleda.