Skip to content

1.-3.klassi jõuluetendus.

Jõuluetenduses "Saladuslik Meralda" juhtusid salapärased lood. 2. b klassi saladuslikud Lumesahistajad kustutasid 2.a klassi kaunite Tulesüütajate poolt kuusekestel süüdatud tulukesi. Metsa olid eksinud kolmandike poolt mängitud lapsed, keda tõttasid abistama kaunid haldjad. Meeleolu lõid 1.klassi vahvad kantritantsijad ning armas luulekava.
Loomulikult oli täies koosseisus esindatud mudilaskoor ning poiste ja tütarlaste ansambel. Ühislaulu: "Jõulutaat on teel" saatel jõudiski saali jõuluvana, kes kutsus enda juurde pakisaamiseks 1.klassi lapsi, 2. ja 3.klassi pakid olid juba päkapikkude poolt klassidesse viidud, kus pakisaamiseks tuli igal lapsel oma päheõpitud luuletus esitada.

Algklasside õpetajad tänavad tublisid ja kannatlikke helitehnikuid: Paap Pärtel Sepp, Joosep Annast, Sander Järs, kes suutsid selle lühikese ettevalmistusajaga kõik meie helitehnilised ja valgustuse soovid täita.
Lavadekoratsioonide meisterdamisel olid abiks ka kodused taustajõud-täname õpetaja Eve Tammeoru abikaasat Toomast ning majandusmehi- Nikolai ja Ago, kes nõu ja jõuga aitasid kuusekesi lavavalmis seada.
Loomulikult lähevad suured tänud kodustele kostüümiõmblejatele, kes leidlikkust üles näidates, kõik need haldjad ja sahistajad kostüümidesse sättisid.

Tekst: Katre Sarap

IMG_7527