Skip to content

Neljandikud tähistasid isadepäeva klassiõhtuga

Kolmapäeval, 15. novembri õhtupoolikul, olid kõik neljanda klassi õpilased koos oma peredega oodatud koolimajja, et üheskoos tähistada möödunud isadepäeva.

Üritus algas suures saalis, kus toimusid mitmed võistlused ja osa võtsid nii isad kui ka lapsed. Esmalt osaleti teatevõistlustes, kus tuli ehitada klotsidest maja, leida kaartide paarid ja pugeda läbi nöörist moodustatud ringi. Seejärel leidis aset laste lemmik - jalgpall. Kõik olid jagatud võistkondadesse ning omakorda ka paaridesse, kelle jalad olid omavahel kinni seotud. Põnevate mängude ja palli tagaajamise järel olid kõik sedavõrd väsinud, et oli aeg suunduda uute ja rahulikemate tegevuste juurde.

Pärast sportimist suunduti klassiruumi, ees ootamas head ja paremat täis söögilaud. Väikse kehakinnitamise järel lahendati üheskoos kuldvillak, leides vastuseid küsimustele nii eesti keelest, matemaatikast, spordist kui ka Eesti Vabariigist. Kuldvillaku järel oli lastel võimalus laulda ka karaoket. Sellele järgnes parimate autasustamine diplomitega ning oligi aeg koduteele asuda.

Suured tänud kõigile lastele, nende vanematele ja õdedele vendadele osalemise ja suurepärase koostöö eest!

Õpetajad Urve Koolman ja Kristjan Kallavus

Neljandikud tähistasid isadepäeva klassiõhtuga