Skip to content

Keskkonnahariduslik rollimäng NOA-Nüüd on aeg

Teisipäeval, 10. märtsil külastas meid Peipsi Koostöö Keskus, kes testis 6. klassis rollimängu NOA2424. Mäng räägib sellest, et olukord Maal on kliimamuutuste tõttu kehv, paljud liigid on juba hävinud ja inimkond otsib endale uut kodu Marsil. Marsile on startimas kosmoselaev NOA- Nüüd On Aeg, mis saab endaga kaasa piiratud hulgal ressursse. Õpilastest moodustatud erinevad grupid pidid jõudma kokkuleppele, milliseid liike ja varusid kaasa võtta. Teele sai saadetud kosmoselaev, mille lastis leidus ube, pingviine, kanu, viljapuid aga ka väetist, kartuleid ning server ajaloolise infoga. Õpilastele meeldis rollimäng väga, sai kaaslasega vaielda ja end erinevatesse rollidesse sobitada. Oli tore ja huvitav mäng!

Tekst ja fotod: õpetaja Signe Tennisson