Skip to content

Meeleolukas Sõbrapäeva ball Alatskivi lossis

Juhan Liivi nimelise Alatskivi Kooli õpilasesindus korraldas 14. veebruaril Alatskivi lossis Sõbrapäeva balli Peipsiääre valla koolide 6.-9. klasside õpilastele. Ball meelitas lossi palju pidulisi: osalesid õpilased Alatskivi Koolist, Kallaste Lasteaed – Põhikoolist ja Vara Põhikoolist. Kogu loss täitus peoriietes noortega, noormehed ülikondades ja elevil neiud pikkades ballikleitides sisenesid peopaika. Õhtujuhid Anett Rajaste ja Siim Noormägi avasid balli lubadusega, et õhtu tõotab tulla glamuurne ja stiilne, mis oli ka tõsi, sest ballikülalised olid vaeva näinud ning nägid tõeliselt kenad välja. Lossis valitses meeldiv ja pidulik õhkkond. Balli avatantsuks oli traditsiooniline avavalss. Kui jalad soojaks tantsitud oli aeg kuulata ansamblite etteasteid. Tantsumuusikat mängisid ansamblid AKUKO ja Periskoop. Ansamblid tõid tantsuplatsi noori täis, kes lustisid hoogsate muusikapalade saatel. Etteastete ja tantsimise vahepeal sai keha kinnitada. Õhtu möödus tantsides, suupisteid süües, sõpradega juttu ajades ja esinemisi nautides. Balli lõpetas meeleolukas disco.
Korraldajad tänavad kõiki suurepäraseid ja kauneid osalejaid, kes loodetavasti nautisid õhtut ja kõiki teisi kes aitasid kaasa ürituse toimumisele.

Tekst: õpetaja Signe Tennisson
Fotod: Grete Hantson