Skip to content

Täname heategevuslikus jõululoosis osalejaid

07. detsembril 2019 toimus Alatskivi lossi jõuluturul Juhan Liivi nim Alatskivi Kooli heategevuslik jõululoos. Loosi eesmärgiks oli toetada oma kogukonnaga Juhan Liivi nim Alatskivi Kooli mälestusraamatu väljaandmist, mis ilmub 2021. aastal. Heategevusliku loosi tulemusena kogusime 400 eurot. Laadal kohtusime paljude inimestega, kes siiralt soovisid anda oma panust selles ettevõtmises. Jõululoosi pakkide tegemises osales koolipere, Peipsiääre Vallavalitsus, SA Alatskivi Loss, Liivi Muuseum, Alatskivi raamatukogu, RMK Elistvere loomapark ja kohalikud ettevõtted: Kroonipuu OÜ, Mesti Tare OÜ, Magasiait OÜ ning Kivi pood. Jõululoosi aitasid läbi viia 9. klassi õpilased Kaili Raja ja Rebecca Kütt. Suur tänu kõigile kaasaaitajatele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA