Skip to content

Üleminekuklasside lõpuaktus

Teisipäeva, 12. juuni hommikul kogunes kogu koolipere üleminekuklasside lõpuaktusele, et rõõmsalt üheskoos lõpetada kooliaasta ning vastu astuda suvevaheajale. Aktuse peateemaks oli parimate tunnustamine ja tänamine. Kiituskirjad jagati õpilastele, kes on olnud väga tublid õppijad ning ka hoolsad koolikohustuse täitjad. Austust avaldati õpetajatele, kellele see kooliaasta jäi meie koolis viimaseks. Tänukirjad said ka õpilasesinduse liikmed, kes oma tööga koolielu rikastanud on. Aktusele lisasid oma lauludega vürtsi nii mudilaskoor kui ka tütarlaste- ja poisteansambel. Lisaks sellele jagas õpilasesindus välja selle aastased auhinnad:

  • Aasta õpilane 2018 - Joosep Annast
  • Aasta sõber - Zahar Luptov
  • Aasta reaalainetundja - Ardi Lebedev
  • Aasta humanitaarainetundja - Tessa Toomsalu
  • Aasta muusik - Viktoria Luptova
  • Aasta loomeinimene - Anu Roosna
  • Aasta raamatusõber - Paap-Pärtel Sepp
  • Aasta sportlane - Alvar Must
  • Aasta aktivist - Helena Stepanova

Loodetavasti tuleb järgmine kooliaasta sama tegus, edukas ja tore.
Ilusat koolivaheaega ja kaunist suve!
Tekst: Kristjan Kallavus, pildid: Dairi Pärn
Kooliaasta lõpuaktus 2018