Skip to content

Õppekäik Rakverre

9.klass käis 16.veebruaril Rakveres. Käsisime Politseimuuseumis, kus saime näha erinevaid võimalusi politseitööst. Räägiti narkootikumide ohust kehale, valeraha ja järgi tehtud firmamärkidega asjade tootmisest. Samuti uurisime oma sõrmejälgi ja lahkasime seasilma ning südant. Muuseumis oli väga huvitav.
Edasi liikusime AQVA spaasse, kus saime veidike lõõgastuda ning unustada hetkeks koolimured ja pinged.
Viimaks liikusime teatrisse. Näidendi pealkirjaks oli "See kõik on tema". Näidend oli täitsa teemakohane meie jaoks, kus teismeline vaidles ja pahandas oma emaga ja koolitööle ei pühendunud. Meie nägime seda nüüd kõrvalt ja saime veidike aimu ja vaadata, kuidas selle kõigega hakkama saada.
Oli väga põnev päev.

Tekst: Helena Stepanova, 9.klass
Fotod: Dairi Pärn

20180216_125917