Skip to content

Tutvustus Tartu Tamme gümnaasiumist

Kaheksandal veebruaril, neljapäeval käis Tartu Tamme gümnaasiumi 11. klassi õpilane ja endine AKK õpilane Rainer Punga koos oma kahe klassiõega tutvustamas oma kooli korraldust ning tavasid kaheksandale ja üheksandale klassile. Nad rääkisid õppesuundadest, mida kool pakub, tunniplaanist ning sellest, millised on erinevused, mis meid võiksid ees oodata.
Panime kokku pusle kaheksakannast. Pidime leidma õige tähenduse sõnale, mis oli kirjutatud murdes. Kaheksakand ehk muhu mänd sümboliseerib rahu ja kaitset. Tunni lõpul mängisime mälumängu Kahoot´is, kus oli koostatud küsimustik Tartu Tamme gümnaasiumi kohta ning selle kohta, mis meile tunnis räägiti. Tartu Tamme gümnaasium on ainus riigikool Tartus ning kooli hüüdlause on: ´´Ma ei taha olla, ei ole vaikiv, ununev lehekülg aegade raamatus.´´
Aitäh Rainerile ja ta klassiõdedele huvitava ja silmaringi avardava tunni eest!

Tekst: Elisabeth Dubova, 9. klass
Foto: Ingrid Laur