Skip to content

Juuksehoolduse õpitoad

13. detsembril toimusid 6, 7. ja 8. klassi õpilastele juuksehoolduse õpitoad, mida viisid läbi professionaalsed juuksurid Raili ja Aive. Kõigepealt räägiti milliseid šampoone tuleb kasutada teatud juuksetüüpidel, kuidas juukseid õigesti pesta, kuivatada ja kammida. Kuidas teha ilusaid, kuid lihtsaid soenguid. Tutvustati ka juuksuri põhilisi töövahendid ja õpetati kõige lihtsamal viisil soengut tegema. Kui põhijutud ja tutvustus juuksurimaailmaga tehtud, siis asuti üksteisele juuksuri ettenäitamisel soenguid ja lokke tegema. Oli see vast põnev, mis tekitas tüdrukutes nii palju elevust. Samal ajal said poisid lasta endal juukseid lõigata ja omale samuti vahvaid soenguid teha. Õpilaste arvates oli väga lahe, sest sai üksteisele soenguid teha seda kõike ise läbi proovides. Meeldis kuidas Raili lokke tegi ja näitas igasuguseid patsipunumisvõtteid, mida saab pidulike ürituste puhul endale ise teha. Sai väga palju uusi nippe teada. Anti väga head nõu ja oli ka ise võimalik õppida punupatside tegemist. Olid huvitavad ja harivad õpitoad.
Suurimad tänud Railile ja Aivele huvitavate õpitubade eest! Aitäh lapsevanem Kai Knudele abi eest!

Tekst ja fotod: õpetaja Signe Tennisson

Juuksehoolduse õpitoad