Skip to content

Projekt „Lahe geograafiatund”

8. novembril andsid meie koolis 4. ja 6. ning 7.-9. klassi õpilastele geograafiatunde Tartu Ülikooli geograafia osakonna tudengid Merli ja Oskar. Teematunni sisuks oli erinevate mobiilirakenduste kasutamine kooligeograafias. Alguses tutvustati, millega geograafid tegelevad pärast ülikooli lõpetamist. Seejärel lahendati tahvelarvutites töölehe järgi praktilisi asukohateabe rakendamise ülesandeid, nagu õigele bussile jõudmine, takso tellimine, ilma prognoosimine, sobiva matkaraja ja majutuskoha leidmine. Õpilaste tagasiside oli väga positiivne. Mõned arvamused: sain uusi teadmisi, oli väga huvitav ja õpetlik tund, oli väga lahe ja tore tund, mulle meeldis tund väga. Projekti „Lahe geograafiatund” raames läbiviidud teematunnid said võimalikuks tänu Haridus- ja Teadusministeeriumile ning SA Eesti Teadusagentuurile.

Aitäh korraldajatele!

õp.Ingrid Laur

Projekt „Lahe geograafiatund”